Home / archiefcentraal / lemelerveld maakt zich op voor fietsvierdaagse

lemelerveld maakt zich op voor fietsvierdaagse

De start vindt plaats bij Koffiehus de Kletsmajoor, aan het Kroonplein in Lemelerveld. Je kunt starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Ook dit jaar is de organisatie in handen van Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek. De organisatie is er wederom in geslaagd prachtige routes uit te zetten in de directe omgeving van Lemelerveld.

Er zijn twee routes, één van circa 18 kilometer en één van circa 30 kilometer. Beide routes bezoeken dezelfde rustplaatsen. Deelnemers kunnen vier avonden komen fietsen, iedereen die minimaal drie avonden fietst krijgt een medaille als aandenken. Op donderdagavond worden de fietsers muzikaal onthaald door Polyhymnia. Deze muzikanten geven bij terugkomst van de fietsers een miniconcert op het Kroonplein. Er zijn ook kaarten te verkrijgen voor wie maar één avond wil fietsen. De routes zijn volledig met pijlen uitgezet.

Neem voor meer informatie contact op met Kulturhus De Mozaïek via 0572-370306.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.