leer werktracject bij bibliotheek raalte

Heb jij er wel eens over nagedacht om een leer-werktraject te volgen in de richting van klantcontactmedewerker? Het kan een mooie manier zijn om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Leni Schrijver, oud Walk&Talk –deelnemer, stapte in en deelt haar ervaring graag met jou. Mayke Arends van Ocaro, waar Leni het traject heeft gevolgd, vertelt meer over het leer-werktraject dat in september weer van start gaat.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.