kunstleerlingen carmel college actief tijdens wak raalte

Op de dag van de opening op 30 mei maakt een groep leerlingen tussen 14.15 en 16.00 uur een grote stoepkrijttekening onder leiding van docent Bart Spit. Het thema van de tekening is WAK.

Tijdens de officiële opening om 20.00 uur geeft de Big Band van de school een spetterend optreden bij Tivoli.

De leerlingen exposeren de hele week samen met Fotoclub Salland in de tuin bij Tivoli. Het thema is ‘Raalte en omgeving’ met speciale aandacht voor ‘vormen en structuur/textuur’. Een aantal leerlingen uit klas 2 havo en vwo heeft keramieken beelden gemaakt van bijvoorbeeld de watertoren, de pomp in Heino en dieren uit de omgeving.

Voor geïnteresseerden is het deze week ook mogelijk een openbare repetitie van de Big Band bij te wonen. Dat kan op vrijdag 1 juni van 16.00 tot 17.00 uur in het muzieklokaal van Carmel College Salland. De bezoekers kunnen zich melden bij de receptie aan de Florens Radewijnsstraat 6 (locatie vmbo).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.