kulturhustrefpunt heeten slaat andere weg in

Foto: Facebook KulturhusTrefpunt

“Toch blijft KulturhusTrefpunt erg belangrijk voor een grote groep van verenigingen en stichtingen, maar ook voor huiskamerfeestjes en andere commerciële activiteiten die met de plaatselijke horeca worden gehouden”, aldus bestuurslid Jan Regelink. 

Door het vertrek van de huidige beheerder is het bestuur op zoek naar een parttime beheerder (of beheerders) die de vrijgekomen functie voor maximaal twintig uur per week op zich wil(len) nemen. Er gaat echter het één en ander veranderen. Veel groepen zullen meer ‘selfsupporting’ worden. De vaste gebruikersgroepen kunnen straks na reservering vrij toegankelijk het gebouw gebruiken voor vergaderingen of andere activiteiten.

Voor grotere evenementen en feestje zal opnieuw gebruik worden gemaakt van de groep vrijwilligers die wat uitgebreid zal moeten worden. Daarom wordt er nog gezocht naar vrijwilligers uit Heeten en omgeving die het leuk vinden om zich af en toe in te zetten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.