koffieconcert in nicolaaskerk wijhe

Nu staat weer een heel ander optreden op het programma, namelijk Zangkwintet Blent. De naam Blent betekent niets meer en niets minder dan een mix van geslachten, stemsoorten en muziekstijlen. Het repertoire varieert van bekende liederen, vaak met eigen geschreven arrangementen, tot een middeleeuwse pavane. En van cabaretliedjes tot moderne popnummers. Kortom, een heel gevarieerd programma op hoog professioneel niveau, doorspekt met humor en verrassingen.

Blent is zondag vanaf 11.15 uur te beluisteren in de Nicolaaskerk van Wijhe. Het concert duurt ongeveer drie kwartier. De inloop met koffie is vanaf 11.00 uur en de toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.