kluszon viert 20 jarig bestaan met jubileumweekend

“Iedereen is van harte welkom in ons vertrouwde pand met nieuwe uitstraling”, zegt Rudi van Breen, samen met Geert Reimert eigenaar van Kluszon. Met die nieuwe uitstraling doelt Van Breen op de houten gevel, antracieten markiezen en frisse kleuren die sinds enkele weken in het oog springen. En met een uitbreiding van de showroom staat er nog meer op stapel.

Van Breen: “In de markt zien wij met name op het gebied van zonweringen veel nieuwe producten en daar maken wij graag ruimte voor. Bovendien mogen wij ons sinds kort Renson Ambassador noemen en dat vertalen wij naar een optimale presentatie van hun producten, met de overkapping voor onze eigen gevel als visitekaartje.”

In 1998 besloot Ton Groot Beumer, destijds eigenaar van Formido Raalte, vanuit de bouwmarkt het klussen- en zonweringsbedrijf Kluszon te starten om in te kunnen spelen op de vraag van klanten om de gekochte producten ook gemonteerd te krijgen. “Naast zonweringen kwamen in die tijd de meest uiteenlopende klussen op ons af”, vertelt Van Breen, vanaf het eerste uur betrokken bij Kluszon.

Kluszon verliet in 2000 de bouwmarkt om op de huidige locatie met een eigen showroom verder te gaan, waarna ook Geert Reimert in beeld kwam. In 2006 namen Van Breen en Reimert het bedrijf over. Zij besloten om zich volledig te specialiseren in de verkoop en het monteren van professionele zonweringen en later kozijnen, garagedeuren en terrasoverkappingen voor zowel de particuliere als de projectmatige markt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.