Home / archiefcentraal / klaas jager uit olst 80 jaar lid van vakbond

klaas jager uit olst 80 jaar lid van vakbond

Jager kreeg het boek ‘Solidaire Helden’ overhandigd uit handen van Hans Hoek van Lokaal FNV Salland. In dat boek staan de verhalen van dertien mensen, waaronder ook Jager, die tachtig jaar geleden lid werden van de vakbond.

De Olstenaar werd door zijn vader als 15–jarige jongen al ingeschreven als lid van de vakbond. Dat was in die tijd gebruikelijk. Zijn vader huldigde het motto: wie gaat werken, wordt lid van de vakbond. Ook op maatschappelijk gebied is Jager altijd actief geweest, zo was hij jarenlang secretaris van de Olster Harmonie.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.