kijkdag en online veiling veenhuis machines

Sinds 1938 ontwikkelt, ontwerpt en produceert Veenhuis systemen en producten die landbouwers laten profiteren van organische mest. Het bedrijf investeert veel in ontwikkeling, waardoor modellen veranderen of compleet worden vervangen. Directeur Walter Veenhuis: “De onderdelen die op voorraad liggen, worden dan overbodig. Voorbeelden zijn hydraulische cilinders, banden, wielen, assen en componenten die machine-specifiek zijn. Maar deze componenten vertegenwoordigen nog zeker een waarde en kunnen door anderen prima worden gebruikt.”

De veiling wordt uitgevoerd door Troostwijk Auctions & Valuations. De kijkdag op 9 juni bij de locatie aan de Almelosestraat 54 in Raalte duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de afhaaldag op 25 juni is een heftruck (met een maximale capaciteit van 7 ton) met chauffeur aanwezig om de kavels kosteloos te verplaatsen. De veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via staging2.troostwijkauctions.com/nl/agricultural-machines/01-26676/.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.