intercultureel poeziefestival in wijhe zeer geslaagd

De avond werd tevens verzorgd door leerlingen van klas 1 en 2-Havo van de Capellenborg, stichting Ygdrasil en vele anderen uit de gemeente Olst-Wijhe. Het was een uitermate boeiende culturele uitwisseling. Verschillende nationaliteiten brachten voor een breed gehoor hun gedichten  en de daarbij passende muziek ten gehore. De leerlingen van de Capellenborg hadden speciaal voor deze gelegenheid een film met muziek gemaakt. Op een vindingrijke en creatieve wijze brachten ze het publiek in vervoering. De avond werd tevens muzikaal begeleid door de uit Syrië afkomstige Hassan Kaddour en het plaatselijk duo Thom Letteboer/Hans Mulder.

Volgens enkele bezoekers was het verrassend te constateren hoeveel getalenteerde mensen er in de gemeente Olst-Wijhe wonen. Na afloop werden als teken van Verbondenheid rode rozen uitgedeeld, gedoneerd door de Bloemerije en Franks bloemenhoek. Vanwege het succes lieten veel mensen weten dat het Poëziefestival voor herhaling vatbaar is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.