inschrijving zonsopkomstloop geopend

Op zaterdagochtend 15 september kunnen alle vroege vogels zich verzamelen om 07.00 uur op de Holterberg. De clinic/parcoursverkenning wordt geleid door Marian Freriks uit Nijverdal. Zij is zevenvoudig Nederlands Kampioen hardlopen, met haar bedrijf Runspiration geeft zij diverse trainingen. Op een autovrije Holterberg met opkomende zon en fluitende vogels is de Zonsopkomstloop een prachtige beleving.

Na de training, rond de klok van 08.30 uur, gaan alle deelnemers gezamenlijk ontbijten. Woody’s maakt een speciaal uitgebreid hardlopersbuffet, van vers fruit tot gebakken ei en verse broodjes. De kosten voor de Zonsopkomstloop, inclusief ontbijt en training onder leiding van Marian, zijn 14 euro. Inschrijven kan via staging2.diepehelholterbergloop.nl

Na de introductie van de Night Run op zaterdagavond wordt op zondagochtend 28 oktober voor de eerste keer een 10 kilometer wandeltocht georganiseerd. Slechts één keer per jaar is de weg over de Holterberg tussen Holten en Nijverdal autovrij. Een perfecte gelegenheid om eens heerlijk overheen te wandelen. Vooraf of na afloop kunnen wandelaars een ontbijt nuttigen in Holten of Nijverdal. Na afloop worden zij vanuit Nijverdal weer teruggebracht met de bus naar het startpunt in Holten. De inschrijving van de wandeltocht is inmiddels ook gestart via de website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.