inschrijving voor the best music act of olst geopend

“Misschien ligt het aan de Olster klei maar er is ontzettend veel muzikaal talent in Olst”, zo stellen de organisatoren. “Om er maar een paar te noemen: de wereldberoemde jazz pianist Jasper Van’t Hof, zangeres Ellen Jannink en natuurlijk de winnares van de eerste twee edities van The best Music Act of Olst en tevens kersverse winnares van The Voice Kids NL: Yosina!”

Natuurlijk hoopt de organisatie met deze talentenjacht nog meer succesverhalen te starten. Het programma begint die zaterdag al ’s middags. Dan treden de deelnemers op in een aantal winkels in het centrum. Als daarna de stemmen van het publiek zijn geteld, volgt de finale in de Olsterhof. Het avondprogramma wordt omlijst met nog meer mooie muziek, eten en drinken en veel gezelligheid.

Inschrijving is mogelijk met een mailtje naar bma.olst@gmail.com of met een pb via de Facebookpagina. The Best Music Act of Olst wordt mede mogelijk gemaakt door Eten & Drinken BIJRipperda, ut Huus, Natuurlijk Olst, Popschool Olst-Wijhe en De Blueskrant.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.