inschrijven touwtrektoernooi elshof nog altijd mogelijk

Een getraind team bestaat uit 6 heren, 8 dames, of 4 heren en 3 dames Een ongetraind team bestaat uit maximaal 7 heren, 9 dames of 5 heren en 3 dames. Een team mag maximaal 2 wisselspelers in zetten. De wedstrijd begint om 20.00 uur op het feestterrein. Inschrijfgeld bedraagt 15 euro per team, te voldoen voor aanvang bij de jurywagen.

De organisatie heeft dit jaar ook een nieuwe trekbok ingehuurd, deze is te vinden in de feesttent. Hierop kunnen aanwezigen individueel hun krachten meten. Na afloop is er natuurlijk de feesttent waar het verloren vocht weer op peil gebracht kan worden. Neem voor meer informatie over het toernooi contact op met mariskajalink@hotmail.com. Opgeven kan via de website van het Elshoffeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.