Home / archiefcentraal / informatiedag bij monuta holtmaat

informatiedag bij monuta holtmaat

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met de uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven”, aldus Bert Holtmaat.

Iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen op www.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid. Ook is het mogelijk om een afspraak voor een persoonlijk gesprek aan huis te maken. Tijdens de gratis informatiedag is iedereen welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.