informatiedag bij monuta holtmaat

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met de uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven”, aldus Bert Holtmaat.

Iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen op staging2.monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid. Ook is het mogelijk om een afspraak voor een persoonlijk gesprek aan huis te maken. Tijdens de gratis informatiedag is iedereen welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.