informatieavond verkeer olst

Aan de hand van een presentatie laat de gemeente zien waarom zij tot de voorstellen zijn gekomen. De gemeente wil graag horen wat iedereen van de voorstellen vindt en of inwoners gebruik zouden maken van de nieuwe/extra fietsroutes. Het programma start om 19.30 uur.

Voorstellen voor scheiden en spreiden
De hoogste prioriteit ligt bij de aanpassing van de Jan Hooglandstraat binnen de bestaande wegbreedte inclusief een aanpassing in de bocht van de Jan Hooglandstraat bij de kruising met de Kleistraat. De tweede prioriteit ligt bij de realisatie van een fietstunnel bij de Ter Stegestraat. Daarbij hoort ook het geschikt maken voor hulpdiensten van de bestaande bewaakte overweg bij de Enkweg. De laatste prioriteit ligt bij de realisatie van een fietstunnel in het verlengde van de Roodborst.

Meer informatie over het uitwerken van het Verkeersonderzoek Olst
Op staging2.olst-wijhe.nl/verkeerolst staan alle verslagen van de begeleidingsgroep plus de bijbehorende presentaties. Op deze manier wil de gemeente ervoor zorgen dat het proces voor iedereen te volgen is. Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider, Gerard van de Blink via g.vandenblink@olst-wijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.