infobijeenkomst voor senioren over reizen met openbaar vervoer

Er is informatiemateriaal aanwezig en na afloop van de bijeenkomst krijgen de senioren een uitnodiging voor het maken van een proefreisje om zo de kaartautomaat en de OV chipkaart in het echt uit te proberen onder leiding van een OV-ambassadeur. Tevens is het mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor een vervolgbijeenkomst of advies op maat. Daarnaast is er veel gelegenheid voor het stellen van vragen.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt uiterlijk om 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Vanaf 13.45 uur staan koffie en thee klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.