Home / archiefcentraal / infoavond van soroptimisten in luttenberg

infoavond van soroptimisten in luttenberg

De Soroptimisten vormen de grootste internationale serviceorganisatie van vakvrouwen die zich wereldwijd inzetten voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes in het bijzonder. Aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Vrouwen die belangstelling hebben voor deze lezing van de Soroptimisten kunnen zich aanmelden door te mailen naar raaltenijverdal@soroptimist.nl. Kijk voor meer informatie op www.soroptimist.nl.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.