Home / archiefcentraal / in beeld ribs and blues zaterdagavond

in beeld ribs and blues zaterdagavond

Morgen en maandag gaat Ribs & Blues verder en zullen nog 21 bands optreden op 2 podia waaronder Douwe Bob, Tim Knol, The Bluebirds, King of the World en The Brandos. Naast muziek is er entertainment voor iedereen. Een groot Kidsadventureland met springkussens, tokkelen, draaimolen en spelletjes, heuse hot tubs bij het loungeland, straatartiesten, veel eettentjes (met uiteraard een speciaal barbecueland voor de spareribs) en natuurlijk heel veel gezelligheid. En het mooie is, de toegang is geheel gratis.

Het spektakel trekt jaarlijks ruim 50.000 bezoekers. Bluesliefhebbers uit binnen – en buitenland, complete families uit alle windstreken, toeristen en liefhebbers van goede sfeer, muziek, theater en uiteraard spareribs.

Fotograaf Arnold Roolvink was er zaterdagavond bij en maakte de volgende reportage.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.