Home / archiefcentraal / hooggeeerd publiek

hooggeeerd publiek

De bezoekers wacht een show vol acrobatiek, dierennummers (kamelen, lama’s, Spaanse stieren, boerderijdieren, pony’s en paarden) en komische intermezzo’s van clown Jeffrey. Echt ouderwets vermaak dus. Kaarten kosten, afhankelijk van de gewenste plek (en leeftijd), tussen de 15 en 22 euro. Vrijdag is het gezinsdag, dan kost een ticket slechts 10 euro. Meer informatie en kaartverkoop via www.circus-freiwald.nl, bij de Primera of vanaf 30 minuten voor aanvang aan de circuskassa. Annet van Raalten schoot afgelopen vrijdag dit plaatje.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.