Home / archiefcentraal / gratis proeflessen bij drumfanfare st caecilia

gratis proeflessen bij drumfanfare st caecilia

Zowel de slagwerkgroep als blaassectie maken onderdeel uit van de drumfanfare. De drumfanfare doet regelmatig mee aan optochten, de eigen uitvoering en geeft serenades en staande optredens. Ook doen de muzikanten mee met slagwerkavonden van andere muziekverenigingen. De blaassectie repeteert iedere donderdagavond in muziekgebouw De Klanken in Raalte, van 19.30 tot 20.30 uur. Ook zijn er op donderdagavond (individuele) lessen vanaf 17.30 uur. De slagwerkgroep heeft iedere vrijdagavond repetitie van 19.30 tot 20.30 uur in De Klanken. Daarnaast zijn er van 17.30 tot 19.30 uur (individuele) lessen.

Het twirlteam (vanaf 6 jaar) doet samen met de drumfanfare mee aan optochten, de uitvoering en serenades. Daarnaast doet de dansgroep verspreid over het hele jaar mee aan regionale wedstrijden. De meiden repeteren iedere donderdagavond in muziekgebouw De Klanken van 18.30 tot 19.45 uur.
Het is mogelijk om bij een of meerdere onderdelen van drumfanfare St. Caecilia mee te doen met een proefles. Jong en oud kan zich hiervoor opgeven bij Dennis Bootsveld via 06-12904531 of secretarisdrumfanfareraalte@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.drumfanfareraalte.nl.

Lees ook

Koninklijke Onderscheiding voor John Veldkamp uit Welsum

WELSUM – John Veldkamp heeft op zondag 19 september, tijdens het afscheid van hem als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.