gewoon carolien de toekomst

Telefoniste: “Dank u meneer Jan Hottentot. Uw adres is Weidelaan 123 en uw telefoonnummer 0572-234567. Uw telefoon op uw werk bij de gemeente is 0572-347799 en uw GSM 06-888777022. Vanuit welke locatie belt u ons?” Klant : “Euh… ik ben thuis. Waar haalt u al deze info over mij vandaan?” Telefoniste: “Wij zijn op Het Systeem aangesloten, meneer.”

Klant: (zucht diep) “Goed dan! Mag ik dan twee pizza’s met vlees…” Telefoniste : “Ik denk niet dat dit een goed idee is, meneer.” Klant : “Hoezo?” Telefoniste : “U lijdt volgens uw medisch dossier aan hoge bloeddruk en u hebt een te hoog cholesterolgehalte in uw bloed; uw ziekteverzekering weigert in geval van problemen de gevolgen van een zo schadelijk eetgedrag te vergoeden.”

Klant: “Oei! Wat suggereert u anders?” Telefoniste :”Waarom zou u onze pizza met yoghurt en soja niet uitproberen. U zult dat ongetwijfeld heel lekker vinden.” Klant : ” Waarom denkt u dat ik die pizza zal lusten?” Telefoniste :”U hebt onlangs het boek “Lekkere recepten met soja” in de bibliotheek geleend”. Klant : “Okee. Graag twee grote. Hoeveel moet ik u betalen?” Telefoniste :Dit lijkt me voldoende voor u, uw vrouw en uw vier kinderen. Het kost 39.99 euro.

Klant: “Ik geef u het nummer van mijn kredietkaart.” Telefoniste: “Sorry meneer, maar u hebt al uw maandelijks toegelaten bedrag overschreden. U zal ons met contant geld moeten betalen.” Klant: “Ik haal vlug geld uit de muur voor dat uw bezorger langs komt.” Telefoniste : “Dat zal ook niet gaan omdat er niets meer op uw bankrekening staat.” Klant: ” Dat is uw zaak niet. Stuur die pizza’s maar hierheen, ik zal geld hebben. Hoelang duurt het tot ik ze krijg?

Telefoniste: “We hebben voor het ogenblik wat vertraging, meneer. U krijgt de pizza’s over 45 minuten bij u thuis geleverd. Als u haast hebt, kunt u ze hier komen afhalen nadat u geld bent gaan halen, maar pizza’s per motorfiets vervoeren is op z’n minst acrobatisch.” Klant : “Hoe weet u in godsnaam dat ik een motor heb?” Telefoniste: “Ik lees hier dat u uw afbetalingen van uw auto niet meer hebt kunnen betalen en dat uw wagen aangeslagen werd. Maar uw Harley is betaald en ik veronderstel dat u die zou gebruiken.” Klant : “@#%/$@&?#!” Telefoniste: “Mag ik u verzoeken om beleefd te blijven, meneer, want u bent reeds op 18 juli 2003 veroordeeld geweest wegens belediging van een wetsdiender.” Klant : ” ” (Sprakeloos) Telefoniste : “Iets anders meneer?” Klant : “Neen, dank u.”

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's