gewoon carolien afvallen met hulp van hypnose

Een paar weken terug krijgen we een telefoontje van het RTL programma ‘life style experience; het actuele programma op zondagmorgen dat spannende, innovatieve en trendy producten en diensten aan haar publiek laat zien’. Zij vragen of wij de hypnose kunnen laten zien. Tot dan toe had ik geen afgesproken hypnose sessies, dus gaat het niet door. Drie weken later komt een eerste vraag voor afvallen onder hypnose. Ja, dat is een concrete vorm van hypnose. Een week daarop komt eenzelfde vraag vanuit een ander netwerk. Er volgen meer aanvragen om hypnose. Zo krijgt de hypnose in de praktijk een duidelijke vorm. Hypnose is op dit moment een heel goede manier voor het bereiken van meer welzijn en gezondheid. Het is trendy.

Diëten, afslankproducten of in korte tijd een killerbody kweken werken niet echt langdurig. Het zorgt ervoor dat iemand blijft denken in diëten, lijnen en dit eten/ mijn lichaam is goed of fout. Bij veel diëten moeten de deelnemers bewust nadenken over wat ze wel of niet mogen eten. Dat lukt een tijdje heel goed en dan verslonst de aandacht. En dan komt de oude gewoonte en vaak ook het oude gewicht terug.

Een verandering van je eetgewoonten is nodig om een gezond en stabiel gewicht te behalen en te behouden. Maar ook een verandering over je denken over je lichaam en eten. Dus een verandering in je leefstijl. Het is heel moeilijk om een eenmaal aangeleerde gewoonte te veranderen. Gewoonten blijven soms lang in ons onderbewustzijn vastzitten. Daar werkt hypnose dus heel goed bij. Die werkt op de verandering van het onderbewustzijn.

Daarnaast mag iemand bewust worden van ‘vrijheid van eten’. ‘Mag ik dan wel wijn hebben?’, vraagt een mevrouw na een eerste hypnosesessie bezorgd. Dat is een voorbeeld van dieet-denken. ‘Mmmm, ik heb erg zin in een wijntje’, de smaak bewust proeven en daar erg van genieten, is meer een voorbeeld van vrijheid van eten en drinken. Soms nog adviezen over wat er in voeding zit en wat elk product je psychologisch kan brengen (bv spinazie brengt je kracht en zelfvertrouwen).

Ook afvallen met behulp van hypnose vergt een juiste instelling (wil) en moeite van de mens. Ieder mens en iedere situatie is uniek. Het geeft echter veel mogelijkheden om een permanente verandering in het eetpatroon te bewerkstellingen waarbij je onderbewustzijn het als het ware zelf regelt. Vanuit de ziel, ‘van zelf’ afvallen, afvallen op de ‘automatische piloot’ dus.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl;

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.