gevarieerd programma tijdens veertigste editie van nulse feest

De kop gaat eraf op vrijdagavond met een nieuw programmaonderdeel: het vogelschieten. Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen. Degene die de vogel naar beneden schiet, mag zichzelf de eerste schutterskoning(in) van Den Nul noemen. “We hopen dat deze nieuwe activiteit een schot in de roos is”, aldus Mark van Gurp, voorzitter van het Nulse Feest. “Een nieuwe traditie is geboren. Voor alle Nullenaren en andere feestvierders een gezellige aftrap van het Nulse Feest”. De coverband Lead staat ’s avonds op de planken om de avond te vullen met muziek.

De zaterdag van het Nulse Feest start met de kinderspelletjes voor kinderen tot en met groep 5. Ook staat de Nulse fietstocht weer op het programma. Er is een mooie route van ongeveer dertig kilometer uitgezet die langs de mooiste plekjes van Salland voert. Onderweg worden alle fietsers voorzien van wat te drinken en een broodje. Ondertussen begint in de feesttent de dertiende editie van het koppeldarten. 

De workshop van dit jaar is niet creatief maar wel erg leuk, de deelnemers kunnen genieten van een echte wijnproeverij. Er worden zes verschillende wijnen geproefd met bijpassende hapjes en uitleg. Het wordt een gezellige, lekkere en leerzame middag. ’s Avonds staat de band Kraakthelder op de planken om de zaterdag af te sluiten.

Zondag staat het Nulse Feest in het teken van het veertigjarige jubileum. De dag begint met een feestelijke brunch in de feesttent. Ook vertrekt de trekkertoertocht vanaf het Nulse Feest-terrein. ’s Middags staat het beachvolleybal weer op het programma. ”Er doen teams mee van alle leeftijden en in alle samenstellingen: buren, vrienden, families, of gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Kortom, een gezellige sportieve middag.” Vanaf 18 uur treedt Chris Haverman op en is er muziek in de tent geheel volgens het jubileum thema, een top 40 party.

Kijk voor meer informatie op staging2.nulsefeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.