Home / archiefcentraal / gespreksgroep van de kern voor gescheiden ouders

gespreksgroep van de kern voor gescheiden ouders

Zij leren effectieve communicatietechnieken in te zetten voor de omgang met de kinderen en in de omgang met elkaar. Deelname geeft meer inzicht in wat er speelt bij de kinderen en geeft handreikingen voor beter gescheiden opvoeden. De ouders gaan zelf aan de slag met opdrachten uit hun eigen leven. De drie gesprekken vinden plaats in het Kulturhus te Raalte op drie dinsdagen in het voorjaar, van 19.30 tot 21.00 uur. De datums worden in overleg met de deelnemers gekozen. Voor deelname vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Voor opgave en vragen kan men contact opnemen met Anneke Krijgsheld, e-mail: a.krijgsheld@stdekern.nl of Roelien van Lenthe, e-mail: r.vanlenthe@stdekern.nl, telefoon: 0570-547300. Deelname is gratis.

 

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.