Home / archiefcentraal / gemeente raalte geeft extra geld aan papierinzamelaars

gemeente raalte geeft extra geld aan papierinzamelaars

Met het inzamelen van oud papier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het hergebruikspercentage. Het oud papier wordt opnieuw gebruikt en daardoor zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig. Dit levert een belangrijke bijdrage aan het aspect duurzaamheid.

“Dankzij de vrijwilligers is er enorm veel ingezameld. Dat vind ik een compliment waard. Met z’n allen werken we zo aan de duurzaamheidsdoelstellingen voor onze gemeente: 75% hergebruik in 2020. Hiervoor willen we de vrijwilligers bedanken. Het vraagt toch de nodige vrije tijd om het papier in te zamelen”, zegt wethouder Frank Niens. 

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.