gemeente raalte geeft extra geld aan papierinzamelaars

Met het inzamelen van oud papier wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het hergebruikspercentage. Het oud papier wordt opnieuw gebruikt en daardoor zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig. Dit levert een belangrijke bijdrage aan het aspect duurzaamheid.

“Dankzij de vrijwilligers is er enorm veel ingezameld. Dat vind ik een compliment waard. Met z’n allen werken we zo aan de duurzaamheidsdoelstellingen voor onze gemeente: 75% hergebruik in 2020. Hiervoor willen we de vrijwilligers bedanken. Het vraagt toch de nodige vrije tijd om het papier in te zamelen”, zegt wethouder Frank Niens. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.