fotos indrukwekkende dodenherdenking in luttenberg

Foto’s: Agnes Koggel

Na de gedichten van de kinderen van groep 8, de twee minuten stilte en het Wilhelmus, werd duidelijk gemaakt hoeveel mensen daar letterlijk de dood vonden. Negentien Luttenbergers, met dezelfde leeftijden als de slachtoffers van toen, kwamen naar voren en vormden een groep. “Dit zijn mensen, die we allemaal kennen en waar we van houden. Stel je eens voor dat we ze morgen moeten missen.”

Deze boodschap in de toespraak van ceremoniemeester Jenneke van Doesburg kwam écht binnen bij iedereen. De grote groep sporters van TopFit Salland werd toen, onder groot applaus, uitgezwaaid om te vertrekken naar Wageningen. Hier haalden zij het bevrijdingsvuur op voor Luttenberg. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.