fietsexcursie langs landgoederen ijssellandschap

Onderweg is er een tussenstop met koffie/thee bij Huis Nieuw Rande (Hotel Gaia). Vertrek is om 13.00 uur bij de oude Deventer begraafplaats, ter hoogte van de Diepenveenseweg 1 in Deventer. De tocht duurt circa drie uur.

De excursie eindigt op de Haere. Hier is er alle gelegenheid om nog te genieten van de prachtige omgeving, om vervolgens op eigen gelegenheid huiswaarts te keren. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro, inclusief koffie/thee bij Hotel Gaia. Aanmelden kan via info@ijssellandschap.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.ijssellandschap.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.