Home / archiefcentraal / feel good et food tijdens festival smaek in t park

feel good et food tijdens festival smaek in t park

Tijdens Smaek in ’t Park wordt het park Wijhezicht omgetoverd tot een gezellige foodtruck walhalla. Dit jaar bereiden nog meer mobiele keukens en vintage foodtrucks uit de regio ter plekke de meest lekkere en bijzondere hapjes. Op het menu staan pure en lokale gerechten, maar de internationale keukens ontbreken ook zeker niet.

Dit jaar is het thema tijdens Smaek in ‘t Park: feel good & food. De feel good sfeer die er jaarlijks heerst wordt dit jaar extra benadrukt door de bijpassende activiteiten en muziek door diverse singer-songwriters. Daarnaast is er natuurlijk ook weer aan de kinderen gedacht. Kortom: lekker eten, relaxte sfeer en fijne muziek: je vindt het allemaal bij Smaek in ’t Park.

Kijk voor meer informatie op www.diekdaegen.nl of de Facebookpagina.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.