feel good et food tijdens festival smaek in t park

Tijdens Smaek in ’t Park wordt het park Wijhezicht omgetoverd tot een gezellige foodtruck walhalla. Dit jaar bereiden nog meer mobiele keukens en vintage foodtrucks uit de regio ter plekke de meest lekkere en bijzondere hapjes. Op het menu staan pure en lokale gerechten, maar de internationale keukens ontbreken ook zeker niet.

Dit jaar is het thema tijdens Smaek in ’t Park: feel good & food. De feel good sfeer die er jaarlijks heerst wordt dit jaar extra benadrukt door de bijpassende activiteiten en muziek door diverse singer-songwriters. Daarnaast is er natuurlijk ook weer aan de kinderen gedacht. Kortom: lekker eten, relaxte sfeer en fijne muziek: je vindt het allemaal bij Smaek in ’t Park.

Kijk voor meer informatie op staging2.diekdaegen.nl of de Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.