Home / archiefcentraal / fairtrade week in wereldwinkel heino

fairtrade week in wereldwinkel heino

Er is de hele week een loterij, waarbij men bij een aankoop kans maakt op een Fairtrade Foodpakket. Op 12 mei wordt er uit de lootjes een winnaar getrokken. Ook kan er gegrabbeld worden bij aankoop van een Fairtrade product. Op zaterdag 12 mei is het World Fairtrade Dag! Dan is er een theeproeverij van nieuwe theesoorten met Fairtrade lekkers en er kan gesjoeld worden om de korting op een aankoop te bepalen. Speciaal voor Moederdag geldt op alle vazen 25 procent korting.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.