excursie vanuit olst wijhe naar zonneveld en windmolenpark

Eerder ging de excursie naar een windmolenpark en zonneveld op 21 april door gebrek aan wind niet door. Op 2 juni volgt een herkansing. Om 12.30 uur vertrekt de bus bij het gemeentehuis. Van daaruit gaat de reis eerst naar het zonneveld in Heeten en vervolgens naar het windmolenpark in Nieuwleusen. In de bus wordt gezorgd voor wat te drinken en een (gezond) tussendoortje. Rond 17.00 uur keert de bus terug bij het gemeentehuis.

Wie mee wil op excursie kan zich aanmelden door een mail te sturen naar duurzame.energie@olst-wijhe.nl. Als u zich voor de vorige datum had aangemeld, is het verzoek om u nu opnieuw aan te melden. Vermeld in het bericht uw naam, met hoeveel personen u komt, uw woonplaats en uw telefoonnummer. Aanmelden voor deze excursie is noodzakelijk in verband met de ruimte in de bus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.