eerste editie vital centre raalte run

“Er is hard gewerkt om er een mooi hardloopevenement van te maken”, zo stelt de organisatie. “Hardlopen is populair en dat is te merken aan het stijgende aantal deelnemers. In 2017 deden er in totaal vijfhonderd deelnemers mee over de verschillende afstanden en we hopen ook dit jaar een stijging van het aantal deelnemers te zien.”

Het programma begint om 18.15 uur met de 1 km kidsrun, om 18.30 uur gevolgd door de 2 km jeugdloop. Om 19.10 uur volgt het startschot voor de 10 km en de 10 mijl en om 19.15 uur gaat de 5 km van start. Langs de verschillende routes wordt gezorgd voor muziek.
Er is bewust gekozen voor twee verschillende loopafstanden voor de jeugd. De 1 km kidsrun is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De 2 km jeugdloop is geschikt voor kinderen van 10 tot en met 16 jaar. Per loop zijn twee leeftijdscategorieën ingebouwd. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille. De eerste drie lopers van elke leeftijdscategorie worden gehuldigd.

Voor de bedrijvenloop van 5 km hebben zich al een aantal teams ingeschreven. Een team dient te bestaan uit drie of vier lopers (m/v). Middels een compensatiefactor kunnen de vrouwen de uitdaging om de snelste tijden met de mannen aan. De tijden van de drie snelste lopers uit het team worden bij elkaar opgeteld. De prestaties in de bedrijvenloop tellen ook mee voor het individuele klassement. Na afloop kan men lekker nagenieten met een hapje en drankje.
Inschrijving via staging2.vitalcentreraalterun.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.