Home / archiefcentraal / echte rockabilly in taveerne tivoli

echte rockabilly in taveerne tivoli

“Rockabilly bands zijn er genoeg, maar het duurde even voordat er één op ons pad kwam die alles heeft wat wij graag willen horen”, zo vertelt het stel. “Uitmuntend gitaarspel, zuivere opzwepende bas, retestrakke drums en een setlist die niet direct gekopieerd is van de achterzijde van ‘the best of rockabilly vol I&II’.” De muziek van de band is voer voor fans van acts als Brian Seltzer, Reverend Horton Heat en The Paladins.

Diego begon in ’94 als lid van de bluesband The Adels, maar die veranderde haar stijl gaandeweg naar rockabilly. Dat zorgde voor optredens in heel Europa. Vier jaar geleden besloot hij zich volledig te richten op zijn eigen project ‘the Don Diego Trio’, waarmee hij al zijn muzikale liefdes combineert. Dat betekent vooral rockabilly, maar ook swing, rock en blues.
De entree is gratis, al wordt een bijdrage in de pet zeker gewaardeerd. De band begint rond 21.30 uur.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.