diana kemper vrijwilliger van de maand

Mirjam Bongertman, Vrijwilligersmakelaar Raalte, kwam haar feliciteren en overhandigde Diana een oorkonde en een geluksvogeltje van Magies Glas. Onder het genot van koffie, en de door De Parabool aangeboden appeltaart, vertelden mensen vanuit het bestuur van De Belte over hoe blij ze zijn met hun vele vrijwilligers.

“Afgezien van de beheerder draait alles hier op onbetaalde krachten. Het schoonhouden van het gebouw, de begeleiding bij activiteiten, het onderhoud van het buitenterrein en nog veel meer. Alle mensen die zich hiervoor inzetten, zijn voor ons onmisbaar.” Diana neemt van alles op zich: van beheer tot inkoop en van bardiensten tot het organiseren van evenementen. “We wilden Diana in het zonnetje zetten, maar spreken hiermee ook de waardering uit naar ál onze andere vrijwilligers!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.