Home / archiefcentraal / deelname ijsseltheaterfietstocht overtreft verwachtingen

deelname ijsseltheaterfietstocht overtreft verwachtingen

Foto: Annet van Raalten

Zo’n 2100 fietsers trapten de 30 kilometerlange route en pauzeerden bij de verschillende opvoeringen. Zaterdagochtend opende gedeputeerde Bert Boersma, samen met wethouder Anton Bosch, het fietspektakel. De route voerde die dag voornamelijk over het Veluwse deel van de IJsselvallei. Met als bijzonder optreden het toneelstuk ‘Het Kloosterbier van Nazareth’.

Op zondag was de Overijsselse kant aan de beurt. Lange slierten fietsers trokken door Salland om op bijzondere locaties te genieten van toneel en/of muziekoptredens van diverse artiesten. Bij de Lange Kolk in Den Nul konden de deelnemers kijken naar de voorstelling ‘Hellend Dak’ van Theatergroep Vloeistof.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.