Home / archiefcentraal / de boerderijschool van salland

de boerderijschool van salland

Onkruid wieden, zaaien, planten water geven en oogsten staan op het lesrooster. Maar ook andere vakken zoals rekenen (omtrek van het gaas), in de stal werken, verkeer (dode hoek van een trekker), natuureducatie met Agnes Neimeijer, tekenen (een koe schetsen) en handvaardigheid (vogelverschrikkers maken) komen op de boerderij aan bod. De Gouden Emmer is hiermee de eerste boerderijschool van Salland.

Vandaag heeft kok, Paul Herbrink, voor de kinderen een heerlijke Groene bossoep gemaakt van zevenblad, daslook, kervel, brandnetel en lenteui. Ook had Paul een Crostini met zevenblad pesto, tomatensalade en groenten uit de schooltuin, overbakken met geraspte kaas.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.