de boerderijschool van salland

Onkruid wieden, zaaien, planten water geven en oogsten staan op het lesrooster. Maar ook andere vakken zoals rekenen (omtrek van het gaas), in de stal werken, verkeer (dode hoek van een trekker), natuureducatie met Agnes Neimeijer, tekenen (een koe schetsen) en handvaardigheid (vogelverschrikkers maken) komen op de boerderij aan bod. De Gouden Emmer is hiermee de eerste boerderijschool van Salland.

Vandaag heeft kok, Paul Herbrink, voor de kinderen een heerlijke Groene bossoep gemaakt van zevenblad, daslook, kervel, brandnetel en lenteui. Ook had Paul een Crostini met zevenblad pesto, tomatensalade en groenten uit de schooltuin, overbakken met geraspte kaas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.