cultuurcafe in raalte

Tijdens de netwerkbijeenkomst vertellen de makers, bedenkers en uitvoerders van de diverse projecten zelf over hun activiteiten. Dit biedt onderling de mogelijkheid elkaar te inspireren en eventueel aan te sluiten bij projecten. Organisaties en inwoners uit de gemeente Raalte die een kunst- of cultuurproject hebben of in het verleden hebben uitgevoerd, worden uitgenodigd zich te presenteren. Deelnemers krijgen een eigen tafel om hun project te presenteren en geven een korte pitch. Inwoners van de gemeente Raalte zijn uitgenodigd om de netwerkbijeenkomst bij te wonen.

De netwerkbijeenkomst komt voort uit het Cultuurbeleidsplan Raalte 2017-2021 die tot stand kwam met de inbreng van de inwoners van de gemeente Raalte. Hierin is de wens uitgesproken om op de hoogte te blijven van de vele culturele activiteiten die in de gemeente op stapel staan. Wilt u een project presenteren worden? Mail dit dan voor 23 mei aan cultuur@raalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.