circus freiwald nu in raalte

Het programma duurt telkens ruim twee uur. Monika Freiwald presenteert meerdere dierennummers met kamelen, lama’s, Spaanse stieren, boerderijdieren, pony’s en paarden. In de piste en bovenin de tent is er acrobatiek. Jennifer en Sharon schitteren aan het verticale koord, tussen zijden doeken en in de ringtrapeze. Huisclown Jeffrey zorgt voor de nodige, komische intermezzo’s.

De première vindt plaats op donderdag om 19.00 uur, daarna zijn er elke vrijdag en zaterdag shows om 17.00 uur en beide zondagen om 14.00 uur. Op vrijdag is het familiedag; kaarten kosten dan slechts 10 euro per persoon. Informatie en kaartverkoop via staging2.circus-freiwald.nl, bij de Primera of vanaf 30 minuten voor aanvang aan de circuskassa.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.