campagne kom van de bank afgetrapt in olst wijhe

Even leek het er op dat de kick-off door de onverwachte regenbui in het water viel, maar gelukkig brak later in de middag de zon door. “Dat er niet veel mensen langs de kant stonden is jammer. Juist dat veel partijen samenwerken en er verbindingen zijn gemaakt, dat maakt mij trots,” aldus een altijd opgewekte projectleider Michel Vierwind.

‘Kom van de bank’ is onderdeel van de projecten Sportdorpen Olst-Wijhe en Sociaal Vitaal in de kleine kernen. In deze projecten werken, mede dankzij ondersteuning van ut Huus en subsidie van Salland Verzekering, de sportaanbieders uit Olst-Wijhe, de gemeente Olst-Wijhe en zorgaanbieders aan de gezamenlijke droom om door middel van sport- en beweegactiviteiten de leefbaarheid in de gemeente Olst-Wijhe te versterken.

Later in het jaar vindt wederom een kennismakingsevent plaats.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.