Home / archiefcentraal / campagne kom van de bank afgetrapt in olst wijhe

campagne kom van de bank afgetrapt in olst wijhe

Even leek het er op dat de kick-off door de onverwachte regenbui in het water viel, maar gelukkig brak later in de middag de zon door. “Dat er niet veel mensen langs de kant stonden is jammer. Juist dat veel partijen samenwerken en er verbindingen zijn gemaakt, dat maakt mij trots,” aldus een altijd opgewekte projectleider Michel Vierwind.

‘Kom van de bank’ is onderdeel van de projecten Sportdorpen Olst-Wijhe en Sociaal Vitaal in de kleine kernen. In deze projecten werken, mede dankzij ondersteuning van ut Huus en subsidie van Salland Verzekering, de sportaanbieders uit Olst-Wijhe, de gemeente Olst-Wijhe en zorgaanbieders aan de gezamenlijke droom om door middel van sport- en beweegactiviteiten de leefbaarheid in de gemeente Olst-Wijhe te versterken.

Later in het jaar vindt wederom een kennismakingsevent plaats.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.