Home / archiefcentraal / buurtschouw brengt verbeterpunten den nul in kaart

buurtschouw brengt verbeterpunten den nul in kaart

Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Punten voor de buurtschouw kunnen worden doorgeven aan het bestuur van Plaatselijk Belang Den Nul-Fortmond-Duur of aan de gemeente, bij Anita ten Broeke via a.tenbroeke@olst-wijhe.nl. De buurtschouw start om 9.00 uur op de hoek bij basisschool de Holsthoek. Iedereen is van harte welkom.

Inwoners van Olst-Wijhe hoeven overigens niet op een buurtschouw te wachten om een klacht of melding door te geven. Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven via www.olst-wijhe.nl/onlinemelden of via het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14-0570.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.