bus vanuit raalte naar rondleiding bij rova zwolle

 

Een ervaren voorlichter vertelt over de historie en de nieuwe ontwikkelingen op afvalgebied. Bovendien zien deelnemers tijdens de rondleiding op het werkterrein van ROVA onder andere hoe het gescheiden afval wordt opgeslagen en vervoerd. De ROVA Groenbus, de bus die rijdt op gas uit de gft, zal deelnemers halen en brengen.

Programma:
12.45 uur     instappen locatie gemeentehuis Raalte, Zwolsestraat 16
13.15 uur     koffie en thee bij ROVA Zwolle  
13.30 uur     start voorlichting en rondleiding
15.30 uur     einde en vertrek 
16.00 uur     terug bij het gemeentehuis in Raalte 

Geinteresseerden kunnen zicht tot woensdag 6 juni geheel kosteloos inschrijven via staging2.rova.nl/rondjerova. De excursie gaat door bij minimaal 15 deelnemers en er kunnen maximaal 40 deelnemers mee, met een minimale leeftijd van twaalf jaar. Er zal worden geselecteerd op tijdstip van inschrijving. Deelnemers ontvangen per mail een bevestiging op de maandag voorafgaand aan de excursie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.