Home / archiefcentraal / bruidspaar hoogeboom nijkamp uit broekland 60 jaar getrouwd

bruidspaar hoogeboom nijkamp uit broekland 60 jaar getrouwd

 

Meneer en mevrouw Hoogeboom hebben in hun werkbare leven een agrarisch loonbedrijf gehad tot 1998. Deze was ook gevestigd aan de Wijheseweg, waar ze nu nog wonen. Ze hebben drie kinderen en zeven kleinkinderen.

Naast hun drukke bestaan vonden ze ook nog tijd voor een hobby. Ze hebben jaren dwerggeiten als hobby gehad en waren ook zeer actief binnen de vereniging. Nadat het echtpaar stopte met het bedrijf is het ook schapen gaan houden als hobby. De laatste jaren hebben ze de dieren van de hand gedaan en is er de tuin nog als hobby.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.