bezoekers bepalen beeld muur van booijink

Op de fotobiënnale, een beelden- en foto-expositie, zijn 27 foto’s van Fotoclub Salland te bewonderen. Het thema van de foto’s is ‘vorm en textuur’. Bezoekers van de expositie kunnen met een stemformulier aangeven welke foto zij het mooiste vinden. De winnende foto is een jaar lang te zien op de Molenhof.

Het is een initiatief van de Commissie Beeldende Kunst en de gemeente Raalte. De gemeente wil het frame jaarlijks van een nieuw doek voorzien. Stemmen kan tijdens de openingstijden van Taveerne Tivoli met een formulier dat bij de hoofdingang te vinden is.

De fotobiënnale duurt nog tot en met 3 juni. De foto’s van Fotoclub Salland worden aangevuld met werk van leerlingen van het Carmel College. Zij hebben beelden gemaakt die passen bij Raalte en het thema vorm en textuur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.