beleef de luttenberg nu zoekt deelnemers

De start is bij Museum de Laarman. De deelnemers vertrekken in groepen tussen 18.30 en 20.00 uur. De route gaat over de bestaande wandelroute die deels is verlegd en waarlangs, in het kader van 700 jaar Luttenberg, een aantal speeltoestellen is geplaatst. Tevens heeft Overijssels Landschap het bos een flinke onderhoudsbeurt gegeven. De familie Bink, die al sinds 1981 in ‘Het Jachthuis’ op de berg woont, heet op deze zomeravond de deelnemers welkom. Het jachthuis blijkt gebouwd te zijn op een plek waar het extra lang profiteren is van de avondzon. Inmiddels hebben zich 53 deelnemers gemeld die ieder met negen andere personen willen deelnemen. Dat betekent dat de organisatie nu al mag rekenen op 530 deelnemers.

Aanmelden kan via staging2.beleefdeluttenberg.nu

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.