beleef autisme in het abc circuit in wijhe

Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan, verplaats je even in iemand die autisme heeft. Elke opdracht probeert je mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Dit wordt steeds gekoppeld aan een tip over autismevriendelijkheid.

Het ABC vindt plaats op woensdag 23 mei in ’t Spoc, De Lange Slagen 29 in Wijhe. Inloop vanaf 19.15 uur, aanvang programma om 19.30 uur. De avond sluit om 22.00 uur. De kosten van het ABC bedragen 5 euro per persoon.

Er kunnen maximaal 20 deelnemers per avond deelnemen. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er
een volgende bijeenkomst georganiseerd.
Je kunt je aanmelden voor het ABC bij Herma Spoolder van Evenmens Olst-Wijhe, telefoonnummer 0570 82 09 93 of mailen naar hspoolder@evenmens.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.