beachvolleybaltoernooi herxen met optreden marco ten kate

Van elk team staan vier personen in het veld, waarvan minimaal één dame. Deelname kost 30 euro per team. Om 12.30 uur klinkt het startsignaal van de eerste poulewedstrijden. De acht beste teams plaatsen zich voor de kwartfinales, die starten om 17.30 uur. Natuurlijk zijn er prijzen te verdelen en is er een enorme wisselbokaal.

Kinderen kunnen zich vermaken op de springkussens en in de speeltuin van het dorpshuis. Hapjes en drankjes zijn aanwezig en zanger Marco ten Kate treedt ’s avonds op. Iedereen is welkom. De entree is (ook ’s avonds) gratis. Kijk ook op staging2.beachvolleybalherxen.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.