Home / archiefcentraal / beachvolleybaltoernooi herxen met optreden marco ten kate

beachvolleybaltoernooi herxen met optreden marco ten kate

Van elk team staan vier personen in het veld, waarvan minimaal één dame. Deelname kost 30 euro per team. Om 12.30 uur klinkt het startsignaal van de eerste poulewedstrijden. De acht beste teams plaatsen zich voor de kwartfinales, die starten om 17.30 uur. Natuurlijk zijn er prijzen te verdelen en is er een enorme wisselbokaal.

Kinderen kunnen zich vermaken op de springkussens en in de speeltuin van het dorpshuis. Hapjes en drankjes zijn aanwezig en zanger Marco ten Kate treedt ’s avonds op. Iedereen is welkom. De entree is (ook ’s avonds) gratis. Kijk ook op www.beachvolleybalherxen.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.