Home / archiefcentraal / bathmen maakt zich op voor veur de bakker

bathmen maakt zich op voor veur de bakker

Diverse bands en vrienden van Kabaal zullen het podium op het festivalterrein bestieren. Vanaf 16.00 uur kan er genoten worden van diverse optredens vol spektakel en verrassende onderdelen in de gigantische festivaltent met optredens van o.a. Høken met de Heinoos, The Euros, Jacques Herb, Ronnie Ruysdael, The Pianohouse, Harten 10, Gust, Reeperbahner Stimmungsmacher, Erik Hulzebosch, Wimke van Diene en natuurlijk: Kabaal. Het programma wordt gepresenteerd door DJ Rob Wibbelink. In de straten rondom de Bathmense Café’s wordt ook gezorgd voor straattheater en straatmuziek, zoals Johnny and the Gangsters of Love. Deze drie muzikanten rijden het land door met hun auto dat tegelijk hun podium is.

Foodtrucks
Wat is een festival zonder lekker eten? Naast het gevarieerde muziekprogramma en straattheater kun je genieten van heerlijke streetfood, variërend van spareribs, tot een broodje eend of een lekkere ouderwetse gehaktbal. Natuurlijk kan je ook genieten van een lekker kopje verse koffie of thee.

Overig activiteiten
Ook aan de kleine festivalbezoeker is gedacht. Speciaal voor hen staat een mooie draaimolen, die natuurlijk ook gratis toegankelijk is. Uniek op Veur de Bakker is de ervaring van virtual realitiy. Je hoeft deze dag niet naar een attractiepark, maar je kunt plaats nemen in de XTreme Reality Simulator voor een huiveringwekkende achtbaanbeleving.

Voor de echte Veur de Bakker & Kabaal fans is een speciale merchandise stand ingericht, waar o.a. t-shirts verkrijgbaar zijn van het evenement.

Het terrein is geopend vanaf 15.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Het muziekprogramma start om 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.veurdebakker.nl

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.