bakkerij van der most introduceert nieuwe broodlijn stoete

Team Avanti loopt mee met de Samenloop voor Hoop. 41 jaar geleden werd er bij Angelo Moscato, teamlid van Team Avanti, botkanker geconstateerd. Hij overleefde de ziekte. Hij loopt mee om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken. “Ik hoop dat meer mensen de ziekte kanker zullen overwinnen.”

Actie
Samen met familieleden, vrienden en buren wil Angelo zoveel mogelijk geld ophalen zodat er meer onderzoek naar de ziekte kan worden gedaan. Op dit moment is het team druk bezig met het maken van kaarten, schilderijtjes en inspiratiepotjes die worden verkocht ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. “Alle donaties, groot of klein, zijn uiteraard heel erg welkom.”

Het team Avanti is een samenwerking aangegaan met Bakkerij van der most. Van 15 mei tot en met 15 juni verkoop de bakkerij brood uit de nieuwe broodlijn ‘Stoete’. En nee, dit is zomaar brood. Het is gemaakt op authentieke wijze. Stoete is een streekeigen brood, gemaakt op basis van desem en met graan van Vechtdalgranen. Het brood is op de vloer gebakken.  Van ieder verkocht brood wordt er 0,25 gedoneerd aan het team. 

Voor meer informatie kunt u kijken op staging2.stoete.nl en op actiepagina van Team Avanti.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.