Home / archiefcentraal / autisme belevings circuit in annahuis

autisme belevings circuit in annahuis

Het Autisme Belevings Circuit is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan, verplaats je even in iemand die autisme heeft. Elke opdracht probeert je mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Dit wordt steeds gekoppeld aan een tip over autismevriendelijkheid.

De inloop op 14 juni is vanaf 19.15 uur, het programma duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. De kosten van het ABC bedragen 5 euro per persoon. Er kunnen maximaal 20 deelnemers per avond deelnemen. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er een volgende bijeenkomst georganiseerd.

Aanmelden voor het ABC kan bij Herma Spoolder van Evenmens Raalte via 0572-820997 of hspoolder@evenmens.nl.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.