atc wijhe biedt zomeruitdaging voor voetballers en handballers

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 3 tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en kunnen ze meedoen aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. De kosten zijn 40 euro. Inschrijven kan tot 4 juni 2018.

Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Martin Jansen, Telefoonnummer 06-15960273 of e-mail actie@atcwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.