afsluiting filmhuisseizoen in olst

De Familie Slim (18.30)
Max Slim is de jongste telg van het uitvindersgezin de Familie Slim. Hij voelt zichzelf in de schaduw staan van zijn familie omdat zowel zijn ouders als zijn zus elk jaar minstens één prijs winnen op Inventicon terwijl zijn eigen uitvindingen altijd de mist in gaan. Als de Familie Slim een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan de 25-jarige jubileumeditie van Inventicon, blijkt het echter één grote afleidingsmanoeuvre van een concurrent van hen die hoopt, door één van hun uitvindingen te stelen, zelf eindelijk te kunnen winnen. Daarom ontvoert hij Max’ familie. Nu staat Max er alleen voor. Lukt het Max om ze te redden door een top uitvinding te doen?
(2017; NL gesproken; 80 min)

Vele Hemels Boven de Zevende (20:30)

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels Boven de Zevende worstelen vijf personages met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Gebaseerd op het gelijknamige boek van de Vlaamse schrijfster en columniste Griet Op de Beeck. 
(2017; Vlaams gesproken; 119 min)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.