Home / archiefcentraal / actie van der most en team avanti voor samenloop

actie van der most en team avanti voor samenloop

De bakkerij presenteert die maand een nieuwe broodlijn: Stoete. In de Raalter vestiging van Bakkerij Van der Most wordt bij elke verkocht stoete 0,25 euro gedoneerd aan team Avanti, dat meedoet aan de SamenLoop voor Hoop Raalte. Stoete is brood zoals het vroeger ook werd gemaakt: op authentieke wijze op de vloer gebakken. Stoete is een streekeigen brood, gemaakt op basis van desem en met graan van Vechtdalgranen. Het is ook nog eens kleurstof- en e-nummervrij. Voor meer informatie over dit brood zie www.stoete.nl.

Lees ook

Officiële start van sloop bij Stevenskamp

HEETEN/RAALTE – Onder toeziend oog van bewoners en overige betrokkenen is vorige week dinsdag de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.